HÁZIREND


Az érkezés napján a házat vendégeink 14:00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el. Kérjük Önöket az éjszakai csend betartására 22:00 órától 7:00 óráig!


Sajnos a vendégházunkban kutyát🐕, vagy más háziállatot nem tudunk fogadni.Köszönjük a megértést és bízunk benne, hogy a kis kedvenceket sikerül a pihenés idejére máshol elhelyezni.

A dohányzás kizárólag szabad térben, a kijelölt helyen megengedett.

Fontos! A szálláshelyen leány- és legénybúcsúk, valamint hasonló partik rendezése nem megengedett. 


Vendégeink részére korlátlan és díjmentes internet használatot (Wi-Fi) biztosítunk.


 Az utazás tervezésnél kérjük vegyék figyelembe, hogy a környéken infrastruktúra hiánya miatt bankautomaták nem érhetők el, és postahivatalok is csak korlátozott nyitvatartási idővel nyújtanak bankkártyás szolgáltatást.


A vendégházban csak a bejelentőlapon szereplő fizető vendégek tartózkodhatnak. 


Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet, a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával. (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos!


A házhoz tartozó értékek, tárgyak védelme a vendég felelősségkörébe tartozik. Eltávozáskor kötelesek a villanyokat le-, az elektromos készülékeket kikapcsolni, a csaptelepeket elzárni. Éjszakára és eltávozáskor kérjük a kaput és az épület bejáratait kulcsra zárni! Az épület külső ajtói a kilincs felhúzását követően zárhatóak kulcsra.


Parkolni a vendégház zárt udvarán lehet.


Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat kérjük, ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe. Amennyiben a tartózkodás alatt a bútorokat és berendezési tárgyakat áthelyezik, úgy távozáskor ezt kérnénk visszarendezni.


A vendégházakat a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguk kell ügyeljenek a tisztaságra, ehhez minden eszköz biztosítva van (felmosó szett, seprű, partvis).


A vendégház központi fűtéssel rendelkezik. A helyiségek hőmérséklete 22 fok.


A kertet a házigazda gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények épségére!


A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal!


Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik. Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadónak haladéktalanul jelezni az alábbi telefonszámon!


A vendégház tulajdonosa, mindenkor vendégei kényelmét és pihenését tartja szem előtt. Szívesen áll rendelkezésükre bármilyen probléma felmerülése, információ szolgáltatása… stb. esetén. Kérjük, forduljanak hozzá bizalommal!


Bató Izabella 06-20-5502841


Köszönjük!

Kellemes kikapcsolódást és élményekben gazdag pihenést kívánunk!